Bedrijfsfietsenplan

 

Vrije dagen over? Neem een fiets van de zaak

Met de bedrijfsfietsenregeling kunt u overuren of vrije dagen inwisselen voor een fiets van de zaak. Dat is fiscaal voordeliger dan vakantiedagen opnemen. Maar let op: de bedrijfsfietsenregeling stopt per 1 januari 2015. Wees er dus snel bij.

Fietsen naar het werk is heerlijk ontspannen. U hoeft zich niet druk te maken over files of parkeerplaatsen. Bovendien is fietsen gezond. Dagelijks 30 minuten op de trappers is al genoeg om stress te verminderen en het risico op allerlei ziektes en aandoeningen flink omlaag te brengen. En gezond betekent heus niet dat u bezweet aankomt op uw werk. Want een e-bike biedt elektrische trapondersteuning. Daardoor krijgt u zelfs met tegenwind een duwtje in de rug. Zelfs als u twintig kilometer van uw werk woont, gaat u fluitend aan de slag na een ontspannen tochtje.

 

Voordeel
De aanschaf van zo\'n e-bike is wel een investering. Uw werkgever kan u er echter mee helpen. Tot 1 januari 2015 is er de bedrijfsfietsenregeling. Uw werkgever kan € 749 bijdragen in de aanschaf van een nieuwe fiets. Dat geld wordt ingehouden op uw bruto loon, vakantiegeld, eindejaarsuitkering of verlofuren. U kunt dus uw overwerk uit laten betalen in de vorm van een fiets. Het voordeel: over de bijdrage van de werkgever betaalt u geen belasting. Afhankelijk van uw belastingtarief bent u dus netto € 271 tot € 389 goedkoper uit als u een e-bike aanschaft. Bovendien kan uw werkgever u op dezelfde manier dit jaar nog eens € 82 uitkeren voor accessoires en onderhoud, die dit jaar bij het fietsbedrijf worden afgenomen. Kortom: dankzij de bedrijfsfietsenregeling krijgt u flink voordeel op gezond en ontspannen woon-werkverkeer.

Specialist
Wilt u daarvan profiteren? Wees er dan snel bij! Op 1 januari 2015 houdt de bedrijfsfietsenregeling namelijk op te bestaan. Vanaf dat moment gaat de werkkostenregeling (WKR) in. Vanaf dan heeft de werkgever één budget ter beschikking voor alle extraatjes voor werknemers. Of het nu een kerstpakket is, een telefoon van de zaak of een bedrijfsfiets. U bent afhankelijk van de keuzes die uw werkgever maakt binnen de WKR. Daarmee wordt het dus een stuk ingewikkelder om een fiets van de zaak aan te vragen. Wilt u een fiets van de zaak? Kom langs bij het BOVAG fietsbedrijf bij u in de buurt. Kijk op BOVAG.nl/fiets voor adressen en openingstijden. De BOVAG e-bikespecialist kan u alles vertellen over de bedrijfsfietsenregeling. Maar let op: u moet er snel bij zijn. Een voorwaarde is namelijk dat de fiets in 2014 wordt geleverd . Loop dus binnenkort eens binnen bij een BOVAG e-bikespecialist. U kunt er de nieuwste modellen proberen en u krijgt er deskundig advies over de mogelijkheden en voorwaarden van de bedrijfsfietsenregeling. Dus heeft u vakantiedagen of overuren te besteden aan het eind van het jaar? Neem een e-bike van de zaak!

 

Union E-Rail

Opruiming

Wij ruimen alle uitlopende modellen 2014 op.

Nu met flinke korting.

Ook nog een aantal kinderfietsen met hoge korting.

Opstapdag elektrische fietsen

Vrijdag 24 mei hebben wij in samenwerking met Gazelle een opstapdag voor elektrische fietsen georganiseerd.

De opstapdag start om 11.00 uur.

Er zijn die dag diverse modellen aanwezig om een proefrit op te maken.

Tevens kunt u die dag kennis maken met onze online webshop middels een touchscreen beeldscherm in onze winkel.

30 april

Wij zijn 30 april geopend tot 13.00 uur

Webshop

 Met ingang van 1 april 2013 kunt u al uw onderdelen,accessoires en overjarige fietsen online bestellen.

Overjarige fietsen nu met flinke korting.

2e Paasdag

2e paasdag zijn wij geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur

Open huis en testdag voor elektrische fietsen.

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt nu vanaf 35 euro.

Wij hebben hiervoor een keuzemenu ontwikkeld waaruit u kunt kiezen 

voor welk bedrag u de onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren.

Batavus Fuego Ego

Batavus Fuego Ego de fiets met de accu in de kettingkast nu weer op voorraad.

Bovag Certificatie

Met ingang van 1 januari 2012 zijn wij een Bovag gecertificeerd

Tweewieler- en E-Bike centrum

Garantie,verzekering en onderhoud

Het Bovag Fietsbedrijf

Veiligheid

Actieradius

De plaats van de motor

Rijprogramma,s en versnellingen

De plaats van de accu

Scootmobiel en rollator

Voor aanschaf of reparatie van uw scootmobiel en rollator kunt u nu ook bij ons terecht.

Scooters

Naast de fietsen met elektrische ondersteuning en de Greenbike kunt u nu ook bij ons terecht voor elektrische scooters welke leverbaar zijn in de 25 km- en 45 km uitvoering. Voor meer informatie kom bij ons langs of maak een proefrit. Ook repareren wij alle merken scooters met brandstofmotor.

Fietsverhuur

Kijk voor fietsverhuur op onze nieuwe website www.fietsverhuurruurlo.nl